Vrijstaande woning

€ 625.000 - € 675.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Uniek wonen op een dijk in een parkachtig landschap. Stel je eens voor. Nergens in Nederland kan het, maar wel in De Werven fase 1 in Reeve. Hier komen 7 vrijstaande woningen beschikbaar van circa 150 m2 met een heerlijke tuin én eigen parkeerplaats. Hier beleef je overal de prachtige natuur om je heen en woon je rond een erf. En Zwolle is op een steenworp afstand. Iets voor jou?

Verkocht

Vrijstaande woning

€ 625.000 - € 675.000
ca. 150 m2
4 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-westen
image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.