Levensloopwoning #011

€ 480.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Gelijkvloers en zorgeloos wonen rond een erf, maar óók de ruimte hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? Dan is dit bouwnummer echt iets voor jullie. De 2-laagse bungalow is van alle gemakken voorzien. In de tuin geniet je lekker van je eerste kop koffie in de ochtend. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk op je eigen oprit. Hier hoef je niet meer weg!

Verkocht

Levensloopwoning #011

€ 480.000
ca. 124 m2
2 kamers
Bodemwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 92 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.