Beleef Reeve in 360 graden!

1 juni '17

Door de aanleg van het Reevediep, ontstaat ten zuidwesten van Kampen ruimte voor een nieuw dorp genaamd Reeve. Van dit nieuwe dorp in de IJsseldelta, is een unieke VR tour gemaakt. Een echt IJssellandschap met weidse uitzichten op mooie waterlandschappen. De VR tour begint boven dit gebied en geeft je de mogelijkheid volop in te zoomen.

Ga je mee on Tour?

Ben je in het bezit van een VR bril en wil je alles in 360 graden virtueel beleven? Open de website op je mobiele telefoon, klik op het symbool met de bril en plaats je telefoon in een speciale VR-bril. Bekijk dit nieuwe waterrijke gebied alsof je er zelf aanwezig bent. Vanuit ieder standpunt en hoogte kan je 360 graden rond!

Geen VR-bril?

Heb je geen VR-bril? Geen probleem. Ook zonder speciale VR-bril kun je 360 graden rondkijken in Reeve. Klik op de gele pointer en waan je op 50 meter hoogte. Wil je hoger? Klim naar 100 of 200 meter en ontdek hoe waterrijk Reeve gaat worden. Een uniek nieuw dorp aan de oevers van de IJssel die je enorm gevoel van vrijheid geeft. Waar het straks goed thuiskomen is na een dag hard werken. 

  Meer weten over de omgeving?
  Inschrijven nieuwsbrief?