Logo Logo

Onze visie op wonen in Reeve

In Reeve geniet je zorgeloos van een unieke leefomgeving waar landschap en water elkaar afwisselen. De voorzieningen van Kampen en Zwolle binnen handbereik. Via veilige landelijke fietsroutes ben je zo in het gezellige Kampen. Met een kleine boot vaar je zo de IJssel op. Ideaal!

Beeldkwaliteitsplan

Wil je meer weten over het ontstaan van Reeve? Bekijk dan het beeldkwaliteitsplan op hoofdlijnen. Naast de geschiedenis van Reeve vind je in dit document ook o.a. informatie over de volgende onderwerpen terug:

  • Verkeer
  • Voorbeeldverkaveling
  • Kernwaarden
  • Wonen met water
  • Duurzaamheid
  • Architectonische uitstraling

Vrijheid

Het wonen in Reeve geeft je het gehele jaar een gevoel van vrijheid. En dat is goed thuiskomen na een dag hard werken. Je kunt hier op een steenworp afstand van je huis genieten van de vele watersportmogelijkheden. Het water krijgt meerdere functies, zoals speelwater, zichtwater, viswater en water waar je met een sloep of ander bootje kunt varen. De sluis zorgt voor vertier en vermaak. Reeve wordt een 'place to be', voor zowel bewoners als bezoekers van het gebied. Van jong tot oud. 

Origineel

Reeve wordt ontwikkeld voor mensen die bewuste keuzes maken, zich aangetrokken voelen tot het buitenleven. Reeve wordt een bijzonder op zichzelf staand dorp. Een dorp dat een fijne woonomgeving biedt voor haar bewoners en een prettig verblijfsgebied vormt voor fietsers, wandelaars en waterliefhebbers. Hierdoor is Reeve een bijzonder aantrekkelijke toevoeging voor Kampen.

Zorgeloos

Reeve is er voor gezinnen die in de natuur willen wonen en bewust kiezen voor meer vrijheid en avontuur. Dat de voorzieningen van de stad iets verder weg liggen wordt ruimschoots gecompenseerd door de landschappelijke woonomgeving. Gemak zit hem tegenwoordig in een online boodschappenservice en webwinkels die overal aan huis bezorgen wanneer het jou uitkomt. Wonen aan het water is wat deze huizen zo aantrekkelijk maakt. In de zomer kun je hier zwemmen en in de winter ligt er ijs. Er komen altijd veel watervogels langs. In het voorjaar hoor je de karpers spartelen langs de oever.

Iets voor jou?

Is wonen in Reeve iets voor jou? Dan wil je vast eerst meer zien van de omgeving. Werp een blik in de toekomst en bekijk het nieuwe dorp in de IJsseldelta in 360 graden. Door onderaan de pagina je mailadres in te vullen, schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen van Reeve. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?