Logo Logo

Bereikbaarheid Kampen

Kampen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit alle richtingen. Zwolle, Amsterdam en Lelystad zijn snel te bereiken. Ook heeft Kampen goede uitvalswegen richting bijvoorbeeld de A6 en A28.

Openbaar vervoer

Kampen heeft twee treinstations. Station Kampen aan het Stationsplein, is gelegen aan de overzijde van de IJsseloever. Vanuit hier loop je via de stadsbrug het oude centrum van Kampen in. De langgerekte Oudestraat met de zijstraten Geerstraat, Broederstraat en Gasthuisstraat bieden een variatie aan winkels en horeca. Vanuit Kampen is Zwolle in 10 minuten met de trein te bereiken.

In 2012 is Station Kampen Zuid geopend aan het Burgemeester van Tuinenplein. Hierdoor kreeg Kampen een snelle sprinter-verbinding tussen Amsterdam Centraal, Lelystad Centrum en Zwolle. Station Kampen Zuid is op 10 auto-minuten van Reeve gelegen.

Kampen heeft meerdere buslijnen die Kampen en de omliggende gemeente met elkaar verbinden.

Met de auto van en naar Reeve

Het nieuwe woongebied Reeve is met de auto goed bereikbaar. Vanuit Reeve ben je binnen 20 minuten in het centrum van Zwolle. Via de A6 ben je in ruim een uur in hartje Amsterdam en via de N307 zit je binnen 30 minuten in Lelystad Centrum.

Op de fiets in en om Reeve

Reeve wordt straks goed ontsloten met zowel de binnenstad van Kampen als de wandel- en fietspaden in de omgeving. Wie een beetje vaart maakt op de fiets, is binnen 10 minuten vanaf Reeve in de binnenstad van Kampen.

Bekijk onderstaande kaart en je ziet precies waar de dichtstbijzijnde bushaltes zich bevinden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?