Reeve is perfect bereikbaar

De bereikbaarheid van Reeve is goed. Zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Met de auto ben je in 10 minuten in het centrum van Kampen. Fietsend doe je er een kwartier over. En heb je een boot, of wil je die graag hebben, dan zit je goed in Reeve. Bijzonder zijn de verschillende nieuwe wandelroutes langs en door Reeve.

image alt

Samen met de auto

Het dorp wordt ontsloten door een nieuwe weg die merendeels over het oude tracé van de Slaper loopt en aansluit op de N50 (afslag Kampen Zuid). Door de directe aansluiting op de N50, en daarmee ook op de A28, A50, A6 en N307 zijn Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn, Emmeloord en Lelystad goed bereikbaar.

image alt

Openbaar vervoer

Kampen heeft 2 treinstations waar je vanaf je nieuwe huis in Reeve naartoe kunt fietsen. Het in 2012 geopende Station Kampen Zuid maakt een supersnelle verbinding tussen Amsterdam Centraal en Lelystad Centrum mogelijk. Ook stoppen er in Kampen meerdere bussen die je naar de omliggende gemeenten brengen.

image alt

Natuurlijk lekker fietsen en wandelen

Verschillende fietspaden lopen vanuit de kern van Reeve richting Kampen. Als je heel snel fietst, dan kan je binnen 10 minuten in de binnenstad zijn. Zo zijn de voorzieningen in Kampen relatief snel te bereiken.

Reeve wordt ook aangesloten op bestaande en nieuwe wandelroutes. Eén wandelroute ligt buitendijks onderaan de Klimaatdijk. Een fantastische plek voor bewoners en bezoekers om de natuur op en rond het Reevediep te ontdekken. In het dorp komt een wandelroute die start bij de dorpskern en de sluis en die langs het water verschillende plekken binnen Reeve aandoet.

image alt

Of... met de boot

De unieke ligging aan het Reevediep en de verbinding met de Randmeren en het IJsselmeer bieden de ontwikkeling unieke kansen voor pleziervaart. Door brede en diepe watergangen in Reeve aan te leggen en deze via een sluis te verbinden met het Reevediep, is een groot deel van de woningen te bereiken per boot. De bruggen plaatsen we strategisch en maken we op sommige plekken beweegbaar, waardoor ook de wat grotere boten hier kunnen aanmeren.

Rust en ruimte Wonen in Kampen
Alle voorzieningen op een rij Voorzieningen