De deelgebieden van Reeve

Reeve is een compleet nieuw dorp bij Kampen dat bestaat uit 3 verschillende deelgebieden. Door de eigentijds dorpse architectuur vormen de huizen duidelijk een familie, toch heeft elk deelgebied zijn eigen sfeer. Hieronder lichten we per deelgebied kort toe wat je kunt verwachten qua woonsfeer en woningaanbod. Alle uitgebreide informatie kan je nalezen op de aparte wijkwebsites.

image alt

De Dorpskern

De Dorpskern ligt wat hoger dan de rest van Reeve, wat de relatie tussen de kern en het Reevediep versterkt. Je kijkt direct uit op het water. Richting het oosten neemt het hoogteverschil af. Dit zorgt voor overgangen met interessante hoogteverschillen. Dit is allemaal slechts een tipje van de sluier.

Bekijk De Dorpskern
image alt

De Werven

Wil je als eerste van Nederland wonen op een Klimaatdijk waar je vrij uitkijkt op het water en Nederland op zijn mooist beleeft? Het landschap krijgt een open parkachtig karakter met ruig grasland en vegetatie passend binnen het dijklandschap. De beleving van het hoogteverschil wordt versterkt door het creëren van terrassen, waarbij steile taluds het hoogteverschil opvangen.

Meer over De Werven
image alt

Het Eiland

Wil je het ultieme gevoel van vrijheid. Water om je heen, een tuin rondom en met je boot zo weg kunnen varen? Kies dan voor wonen op Het Eiland. Op het Eiland komen verschillende woningtypes waarop je je droomhuis kunt realiseren. De woningen op Het Eiland liggen veelal aan het water of op een bijzondere plek.

Ontdek Het Eiland
Meer weten over Reeve? Bekijk hier het laatste nieuws
Zo'n 600 woningen in 3 dorpse wijken Bekijk het aanbod in Reeve