Nieuwbouw in Kampen

Kampen is een superfijne plek om te wonen; noordelijk gelegen in Nederland, precies tussen Lelystad en Zwolle in. Kampen biedt rust, Kampen biedt ruimte en Kampen biedt een uitgebreid aanbod aan voorzieningen, winkels en horeca. Het nieuwe woongebied Reeve wordt gebouwd aan de westzijde van Kampen.

Nieuw wonen in een prachtige omgeving

Ben je op zoek naar een fijn nieuw huis, dan kun je kijken naar de bestaande bouw van Kampen, maar je kunt ook een nieuwbouwwoning overwegen. Een nieuwbouwwoning biedt in veel opzichten voordelen. De woning is duurzaam, je hebt alle ruimte om jouw woonwensen te realiseren én je hebt de 1e paar jaren geen onderhoud. Alle tijd dus om te genieten van alles wat Kampen en de mooie omgeving te bieden heeft.

Vaar je eigen koers naar Kampen

Kampen is omsloten en doorkruist door water. Een werkelijk prachtig gebied met eindeloos veel watersportmogelijkheden. Ben je graag op of rond het water? Dan kun je absoluut Reeve overwegen als nieuwe woonplek. Het gros van de nieuwbouwhuizen in dit nieuwe woongebied in Kampen heeft een tuin direct aan het water en het vaarnetwerk maakt het mogelijk zo de IJssel en de Randmeren op te varen.

Reeve verrijkt Kampen

Je vindt in Kampen alles wat het leven fijn maakt en wat je dagelijks nodig hebt. Zeker als je voor Reeve kiest, want daar woon je in alle vrijheid, terwijl je meelift op alles wat Kampen te bieden heeft. Het leuke is dat in het hart van Reeve ook een plein komt met een aantal voorzieningen.

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Reeve, het nieuwe dorp bij Kampen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Reeve.nu. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Wat vind je zoal in Reeve en Kampen? Voorzieningen
Zo is het landschap van Reeve ontstaan Geschiedenis