Informatieavond 23 mei goed bezocht

24 mei '17

Op de eerste informatieavond in de Stadsgehoorzaal te Kampen waren zo'n 150 belangstellenden aanwezig. Stedenbouwkundige Steven Delva presenteerde het schetsplan, dat kaders bevat waarbinnen op allerlei fronten inspraak mogelijk is. De bewoners van Kampen en andere belangstellenden liepen vervolgens langs panelen met informatie, waar ze in gesprek konden met diverse medewerkers van het projectteam Reeve. 

Op de tafels lagen enquêteformulieren die door 40 mensen zijn ingevuld. 31 mensen gaven zich op voor het meedenktraject. Op 12 juni vindt de eerste echte participatiebijeenkomst plaats. De deelnemers, omgedoopt tot de 'Vrienden van Reeve' buigen zich dan over de invulling van het zogeheten 'recreatieve lint' over en rondom de klimaatdijk, de voorzieningen op de nog niet te bebouwen velden tussen dorp en stad, de waterrecreatie en het dorpscentrum.

Wil jij ook meedenken en meepraten over de ontwikkeling van Reeve? Dat kan! Geef je op via [email protected] en je wordt toegevoegd aan de 'Vrienden van Reeve'.

  Het laatste nieuws
  Veel gestelde vragen