Jouw droomwoning in Reeve financieren

16 augustus '21

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in de IJsseldelta? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

image alt

Wist je bijvoorbeeld dat...

..wonen in een nieuwbouwhuis een hele duurzame keuze is? Een nieuwbouwhuis voldoet namelijk aan de allernieuwste duurzaamheidsnormen. Rabobank beloont die keuze met een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

..je maximaal 9.000 euro extra leencapaciteit krijgt wanneer je een woning koopt met een EPC-waarde van 0,4 of minder? Bij een nul-op-de-meter woning kan de verruiming zelfs oplopen tot maximaal 25.000 euro.

..de hypotheekofferte met plusvoorwaarden wel 12 maanden geldig is. Handig bij nieuwbouw!

..je meerwerkopties tot 20% van de kosten buiten de aanneemsom kunt meefinancieren in je hypotheek? Zo kun je straks je nieuwbouwhuis in Reeve helemaal naar eigen smaak inrichten.

..de rente die je betaalt over je bouwdepot gelijk is aan de rente die je ontvangt? Bovendien heeft het bouwdepot een maximale looptijd van 2 jaar.

Meer weten? Bekijk onze voorwaarden en rentetarieven of plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Online videogesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Andrea, Luuk of Joëll, financieel adviseurs bij Rabobank. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Meer lezen? Financiële check? Zo werkt het.
Hypotheek berekenen Jouw huis financieren?