Wat speelt er?

24 juli '18

Wij houden je graag regelmatig op de hoogte van alles wat er speelt in en om Reeve. Hierbij de update van het meest recente nieuws.

Bestemmingsplan Reeve

In de vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat het bestemmingsplan Reeve door de gemeenteraad van Kampen is vastgesteld en dat er vervolgens door bezwaarmakers twee beroepen zijn ingediend bij de Raad van State. Deze procedure loopt op dit moment nog steeds. De verwachting is dat deze procedure eind 2018 (positief) afgerond kan worden, zodat we verder kunnen gaan met het realiseren van Reeve.

Enquête Reeve

Heb je de enquête al ingevuld? Om een goed beeld te krijgen van jouw verwachtingen rondom de woningen en de woonomgeving willen wij je vragen om een korte enquête in te vullen. Op basis van de antwoorden kunnen wij zorgen dat Reeve straks zo goed mogelijk aan jouw woonwensen voldoet.

Naar de enquête

Vakantietijd.. waar ga jij naar toe met je rugzak?

In de zon, bij de zee, op het strand. De bergen, de woestijn of je eigen achtertuin? Waar de vakantie ook naartoe gaat deze zomer, neem de Reeve-rugzak mee. De mooiste vakantiefoto met de rugzak wint een Kamper cadeaubon van € 100,-! Nog niet in het bezit van een Reeve-rugzak? Mail je adres naar [email protected] en we sturen een rugzak via de post naar je toe. Fijne zomer(vakantie)!

  Neem contact met ons op
  Bekijk de actievoorwaarden