4 november 2017

Save the date!

Op zaterdag 4 november ben je tussen 11 en 14 uur van harte welkom in onze cateringtruck voor vragen over het ontwerp bestemmingsplan van Reeve.

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

20 oktober '17

Vanaf 5 oktober ligt het ontwerp bestemmingsplan van Reeve als concept ter inzage in het stadhuis van Kampen. Tot 16 november heb je de gelegenheid om eventuele zienswijzen in te dienen. Wil je het ontwerp bestemmingsplan bekijken? Kom langs op het stadhuis of bekijk het ontwerp bestemmingsplan online.

Save the date!

Heb je vragen over het ontwerp bestemmingsplan? Kom dan op zaterdag 4 november tussen 11 en 14 uur naar onze warme cateringtruck. Medewerkers van projectteam Reeve staan met koffie en thee klaar om al je vragen te beantwoorden. Benieuwd hoe Reeve eruit gaat zien? Wij bieden je op 4 november de unieke gelegenheid om met een VR bril de locatie te bekijken. We maken binnenkort bekend waar de truck in het gebied komt te staan en waar je kunt parkeren. Houd dus je mailbox in de gaten. Nog niet ingeschreven als belangstellende voor Reeve? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Maak de beste foto van Reeve en win € 100,-

Heb je de nieuwe foto's op de website al gezien? Zie je jezelf al zitten in je achtertuin, op je steiger aan het water, genietend van die prachtige zonsondergang? Het is nog toekomstmuziek, maar Reeve barst ook nu al van de mooie plekjes. Houd je van fotograferen? Ga er dan op uit en schiet de mooiste foto van Reeve. Stuur je foto in naar [email protected] en wie weet win jij de Kamper Kadobon van € 100,-. Insturen kan tot 31 december 2017. De winnaar wordt bekendgemaakt in de eerste helft van januari via mail en social media. Met het insturen van jouw foto's ga je ermee akkoord dat wij deze eventueel in promotiemiddelen gebruiken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nieuwsgierig? Bekijk het ontwerp bestemmingsplan