Sail Kampen: een groots nautisch spektakel

21 maart '24

Van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april wordt Sail Kampen georganiseerd. Een groot nautisch spektakel. Het team van Reeve is er bij met een eigen zeilschip Brandaris. Op zaterdag, zondag en maandag is het Reeve team, met een stand op de Brandaris, aanwezig om je van alle informatie over Reeve en de woningen te voorzien. Kom je langs? Het belooft een fantastisch weekend en een groot spektakel te worden.

Bekijk het zeilschip Brandaris

Dit wil je niet missen

De historische Hanzestad Kampen vormt het adembenemende decor voor dit regionale, nationale en internationale zeilevenement, met imposante zeilschepen uit binnen- en buitenland en historische schepen uit de Hanze- en VOC-tijd. Het evenement start op vrijdagavond met een adembenemende vlootschouw. Deelnemende schepen varen dan Kampen binnen, gehuld in sfeervolle verlichting. Gedurende het weekend valt er van alles te beleven rondom en op het water (zoals attracties, muziek en nautische demonstraties). De grandioze afsluiting op maandag met een spectaculaire show maakt Sail Kampen tot een ervaring die je niet wilt missen.

image alt

Beleef Sail Kampen 2024 en kom van 29 maart t/m 1 april naar Kampen!

Kom naar Sail Kampen en geniet van water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer. Het evenement is geschikt voor jong en oud.

Voor slechts 7,50 euro per persoon heb jij alle dagen toegang tot het festivalterrein. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Het ticket is te koop bij één van de kassa's op Sail Kampen. Er is geen online kaartverkoop. 

Na entree kun je kosteloos varen op de schepen, genieten van diverse muzikale optredens verspreid over de stad en alle ambachten zijn dan gratis te bezoeken.

Blijf op de hoogte Planning Reeve
Hier wonen? Actueel woningaanbod