Realisatie Reeve

7 juni '19

Om Reeve daadwerkelijk te kunnen realiseren, is het wachten nu op de uitspraak van de Raad van State. Ondertussen dromen we over Reeve en zijn we bezig met het uitwerken van de eerste verkaveling en alles wat daarbij komt kijken om Reeve tot een prachtig dorp te ontwikkelen.

Zo kunnen we meteen starten met Reeve op het moment dat onze droom, na uitspraak van de Raad van State, werkelijkheid wordt.

Wonen op de klimaatdijk

Het projectteam Reeve is daarom ook al begonnen met het uitwerken van “Wonen op de klimaatdijk”. Omdat het wonen op de klimaatdijk een bijzondere plek is en vraagt om een ontwerp dat anders is dan anders, heeft VDP architecten een eerste ontwerp gemaakt voor het wonen op de klimaatdijk.
VDP architecten heeft hierbij het uitgangspunt gebruikt dat elke woning op de klimaatdijk uitzicht heeft op het Reevediep.

Dit eerste ontwerp willen we graag met je delen. Ook zouden we vervolgens met je in gesprek willen gaan tijdens een interactieve sessie over het ontwerp van VDP architecten.

Daarom willen we je hierbij uitnodigingen voor de bijeenkomst “Wonen op de klimaatdijk” op maandag 17 juni a.s. in de Stadsgehoorzaal (Burgwal 84, Kampen)

Programma “Wonen op de klimaatdijk” op maandag 17 juni 2019

19.15 – 19.30 uur
Inloop met koffie en thee
19.30 – 19.40 uur 
Start bijeenkomst “Wonen op de klimaatdijk”
19.40 – 20.15 uur
Toelichting door VDP architecten over het ontwerp
20.15 – 21.00 uur
Interactieve sessie over het ontwerp en de verdere uitwerking
21.00 uur
Afsluiting en einde programma

Zie je jezelf al wonen op de klimaatdijk in Reeve? En wil je graag meepraten tijdens de bijeenkomst “Wonen op de klimaatdijk”?

Meld je dan voor 14 juni a.s. aan via [email protected] en geef in de mail door met hoeveel personen je aanwezig bent.

Graag tot dan!

Klimaatdijk
  Neem contact op
  Meer nieuws over Reeve