"Reeve heeft alles te bieden en we zijn vastberaden jou optimaal te begeleiden naar een succesvolle aankoop!"

21 februari '22

Maak kennis met de makelaar voor Reeve! Alex makelaars is al jarenlang dé nieuwbouwspecialist van Kampen. In maart bestaan ze 10 jaar, en vanaf de start van hun kantoor zijn zij een vaste partner van BPD als het gaat om de verkoop van nieuwbouwwoningen in de gemeente Kampen. Vele belangstellenden en kopers heeft Alex makelaars door de jaren heen mogen adviseren en begeleiden naar de aankoop van hun droomwoning. Het proces van het kopen van een nieuwbouwwoning kan nieuw zijn. Hierdoor denkt Alex makelaars graag met je mee in het volledige aankoopproces.

image alt

Aan tafel met Ester en Luuc

Je zal in de nieuwbouwgesprekken aan tafel zitten met makelaars Ester en Luuc. Gezamenlijk doorlopen we het proces van de aankoop van een nieuwbouwwoning. Tevens geven ze tekst en uitleg bij juridische documenten, zoals de koop- en aannemingsovereenkomst. Alex makelaars bereid je daarmee optimaal voor op de aankoop van jouw nieuw te bouwen woning. Heb je gedurende het aankoopproces vragen over het project of jouw woning? De medewerkers Daphne en Melissa zijn telefonisch en per e-mail voor jou bereikbaar voor het aannemen van al jouw vragen gerelateerd aan het project.

Met hun jarenlange ervaring begeleiden ze jou niet alleen met de aankoop, maar ook met de verkoop van jouw huidige woning. De makelaars Alex en Rick staan voor je klaar om de waarde van jouw huidige woning te bepalen zodat je beslagen ten ijs komt. Een juist waarde indicatie van jouw woning geeft inzicht, rust en zekerheid.

Blij en trots op Reeve

Alle medewerkers zijn woonachtig in de provincie Overijssel, 4 van de 5 medewerkers zijn zelfs woonachtig in de plaats Kampen en hebben de ontwikkeling van Reeve van dichtbij mee mogen maken, en wat zijn we blij met en trots op deze ontwikkeling. Een unieke plek om te wonen in onze prachtige Hanzestad. Regelmatig wandelen en/of fietsen wij door het gebied en houden nauwlettend alle ontwikkelingen in het vizier en genieten intussen al volop van het omringende water, de vergezichten en de prachtige natuur.

Wil je contact opnemen met Alex makelaars? Dat kan! Klik hieronder voor de contactgegevens.

Neem contact op met Alex makelaars
Heb je een vraag? Neem contact op
Om bij weg te dromen Impressies van Dorpskern