Vrienden van Reeve

8 januari '18

Heb je belangstelling in Reeve en wil je daarnaast ook betrokken zijn bij de ontwikkeling? Dan is het mogelijk je aan te sluiten bij de Vrienden van Reeve.

Interesse? Sluit je aan!

Inmiddels zijn er ruim 500 mensen die zich als belangstellende voor Reeve hebben ingeschreven. Al deze personen worden door ons op de hoogte gehouden van de voortgang. Voor alle belangstellenden die ook graag bij de ontwikkeling betrokken willen zijn, is het mogelijk aan te sluiten bij de Vrienden van Reeve. Deze groep mensen komt een aantal keren per jaar bij elkaar om mee te denken over de uitwerking van verschillende stedenbouwkundige en landschappelijke onderdelen. De Vrienden van Reeve bestaat op dit moment uit ongeveer 40 personen.

Vriend worden, hoe en wat

Wanneer je je aanmeldt als Vriend van Reeve, rekenen wij op je aanwezigheid tijdens genoemde participatiebijeenkomsten. Vóór de zomer worden er twee bijeenkomsten ingepland. De data zijn binnenkort bekend. Wil je Vriend van Reeve worden en hier bij zijn? Meld je aan via [email protected]. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat kun je verwachten? Bekijk een eerdere Participatiebijeenkomst