Planning nieuwbouw Reeve

Leuk dat je interesse hebt in de woningen van nieuwbouwplan Reeve. Dan ben je vast benieuwd wat de planning is. Hieronder zetten we alle informatie op een rij. Als je niets wilt missen, schrijf je dan in als belangstellende. We houden je met nieuwsbrieven via e-mail op de hoogte van deze nieuwbouwwoningen.

Planning De Dorpskern

De Dorpskern

De Dorpskern in Reeve is volop in ontwikkeling. Op donderdag 24 november 2022 is de eerste fase in verkoop gegaan en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Donderdag 22 juni 2023 start de verkoop van de tweede fase. 

Wil jij meer weten over de planning? Ga dan naar de wijkpagina Planning van De Dorpskern.

Planning De Dorpskern
Planning De Werven

De Werven

De Werven fase 1 is in voorbereiding. Voor het laatste nieuws met betrekking tot de planning vind je op de wijkpagina Planning van De Werven.

Planning De Werven
Planning Het Eiland

Het Eiland

Het Eiland in Reeve is het eerste deelgebied dat in verkoop was gegaan. Actuele informatie over Het Eiland vind je op de wijkpagina Planning van deelgebied Het Eiland.

Planning Het Eiland

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wil je meer weten over het woongebied Reeve? Ga dan naar de website van Reeve.nu voor de laatste ontwikkelingen van dit gebied. Je kan Reeve ook volgen op Facebook en Instagram. Er wordt dan regelmatig leuke updates en foto's gedeeld.

Lees meer Het laatste nieuws
Wie zijn de partners Samenwerking Reeve